Pennun virallinen nimi on Zilivonkkelis Bambukarhu, mutta kun meijän perheessä kaikki alkaa K-kirjaimella, lemmikkejä myöten, niin pakkohan pennunkin nimen on alkaa.

Siis hakupalveluun: koiran nimi ja johan alkoi vaihtoehtoja vilistä silmissä :)

Heti alkuun löytyi Kaiku -> tosi ihana

sitten löytyi Kuura -> enää ei tarvinnut etsiä, tämä kolahti heti. Mikä voisikaan olla Siperianhuskyn pennulle parempi ja osuvampi nimi kuin Kuura? Siispä piiiiiitkältä tuntuvan ajan kuluttua meille kotiutuu Kuura-pentu <3

Nimen jälkeen alkoi pohdinta kuinka saamme pennun kotiin sieltä 600km päästä.. Voitais lähteä appiukon asuntoautolla, mutta kun siinä ei oo vyöt kuin 4:lle, niin jonkun olis jäätävä pois :( ei hyvä. No sitten kysymään kaverilta miehistöhytillistä pakettiautoa, sinne mahduttais hyvin ja kaikki tavaratkin, mutta meijän tuurilla, heillä autolla käyttöä juuri sinä vkonloppuna. No sitten isännän loistoidea! (kerrankin..) Vuokrataan ukkohallasta mökki ja vietetään siinä talviloma sitten samalla :) Siis metsästämään netistä mökkiä. Mökki löytyi suht kivuttomasti ja heti vaan varausta kehiin :)

Eli siis lähdemme omalla autolla, saadaan siskolta lainaksi koiralle häkki, ja saadaan nauttia oikeesta talvesta yks vkonloppu :D Sitä miten kaikki tavarat, toppavaatteet ja liinavaatteet mm saadaan mahtumaan autoon, ei vielä ole tietoa, mutta pohditaan sitä sitten lähempänä ajankohtaa :)

Viikonloppuna olisi tarkoitus aloittaa kopin suunnittelu ja mahdollisesti jo valmistaminenkin :)

Sunnuntaina tämä perhe aloittaa uuden harrastuksen, nimittäin uimisen. Tai siis palaamme vanhan harrastuksen pariin takaisin :) Likat ovat molemmat käyneet vauva uinnissa ja nyt on sitten Kimin vuoro <3 Isäntä ja likat pääsevät isoille altaille uimaan ja me Kimin kanssa aletaan harjoittelemaan sukeltamissa ryhmän kanssa :)

Maanantaina sitten yhteenveto viikonlopun touhuista ja toiminnoista :D

Mukavaa viikonloppua!